Juridische Kennisgeving

Aansprakelijkheid voor inhoud

De inhoud van de website breatherelaxmove.nl en gelieerde ondernemingen werd door ons met de grootste zorgvuldigheid opgesteld. Voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden.

Aiki Management, breatherelaxmove.nl en gelieerde ondernemingen kunnen in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor enige directe of indirecte gevolgschade voortkomend uit het gebruik van deze website.

Het gebruik van de inhoud van onze website vindt daarom geheel op eigen verantwoording van de gebruiker plaats.

 

Externe links

Onze websites bevatten voor jouw gemak koppelingen naar externe websites van derden (externe links). Wij hebben geen invloed op de inhoud van deze externe links, en voor de juistheid van de inhoud is de betreffende aanbieder of exploitant verantwoordelijk. Wij bieden daarom geen enkele waarborg en verantwoording voor deze externe links.

 

Gegevensbescherming

Het gebruik van onze websites is in de regel mogelijk zonder vermelding van persoonsgerelateerde gegevens. Voor zover op onze websites persoonsgerelateerde gegevens worden gevraagd, geschiedt dit bij bestellen van producten, registratie van een account of aanmelden voor een nieuwsbrief.  Het gaat hier om naam, adres gegevens, ect.

Deze gegevens worden zonder jouw nadrukkelijke toestemming niet aan derden doorgegeven.

 

Auteursrechten

De informatie op deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden gebruikt zonder toestemming. Reproductie of weergave van de inhoud of van delen van de inhoud is verboden. Wij verzoeken je voor toestemming van het gebruik van de inhoud contact met ons op te nemen.

© Copyright 2019 Kya.training

© Copyright 1996 Aiki Management

 

Credits

Deze website werd gemaakt met behulp van WordPress.