Online lessen

UNDER CONSTRUCTION

Online Lessen

Er zijn voor- en nadelen aan het bijwonen van een virtueel les omgeving en online leren. Een van de vele voordelen van online leren is dat virtueel lessen je in staat stelt te genieten van een flexibeler schema, minder reisuren en kosten. Waar je ook bent in de wereld je kunt als je internet hebt online lessen volgen.

 

Het kan zijn dat door werk of familietijd je niet altijd kunt meedoen met alle lessen, het online archief stelt je instaat om online lessen terug te kijken en te volgen. Of als je als stok achter de deur wat motivatie nodig hebt kun je meedoen met de online live lessen.

Live Lessen (Zoom)

Het menselijk leven kunnen we zien in vele processen. We gebruiken voeding om energie te maken en we hebben slaap nodig om lichaam en geest op te laden en te verfrissen. Slecht eten en slapen heeft invloed op onze energie, gezondheid en humeur. Dit is ook de reden dat als we werken aan gezondheid dat veel mensen letten op wat ze eten en drinken.

 

Wat we echter vaak niet door hebben is dat hoe we ademen invloed heeft op ons dagelijks leven, onze energie en gezondheid. De kwaliteit van onze adem bepaalt de kwaliteit van ons leven. Door een onbalans in de adem ontstaat er ook een onbalans in onze spijsvertering en slaap. Het lichaam is heel veerkrachtig en weet dit wel op te vangen. Echter, als dit te lang en te vaak gebeurt komt er een omslag punt, en dit uit zich in een ziekte, ongemak en of pijn. Ademen, de meesten van ons beschouwen het als vanzelfsprekend. De manier waarop we ademen kan een enorme impact hebben op ons leven en ons helpen om optimaal te functioneren, lichamelijk en geestelijk.

 

Veel mensen die aan hun gezondheid werken, werken ook aan beweging. Echter, wat ik vaak zie is dat het meer gaat om het behalen van bepaalde prestaties (lopen van bepaalde afstanden of tillen van bepaald gewicht, enz.). Als motivatie is hier niks mis mee alleen gaat het vaak ten koste van onze algemene gezondheid om een bepaalde prestatie te bereiken. Bewegen is verbonden met hoe we energie produceren. Bewegen kost en maakt energie, net zoals ademen, eten en vele andere processen. Als we iets niet gebruiken is het lichaam zo economisch dat we er geen energie meer instoppen. Zo kunnen we bepaalde mogelijkheden verliezen omdat we stoppen met deze te doen. Dit geldt zowel voor lichaam als geest.

 

Lees meer over adem lessen (Link) >>>

Online Archief

De oefeningen van Adem & Gezondheid komen uit de jarenlange ervaringen van vele leraren en leerlingen in diverse disciplines. Onder andere diverse krijgskunsten, adem methodes, therapieën, en vele andere beweeg-, gezondheid- en healing methodes.

 

Deze methodes hebben overeenkomsten in hun verscheidenheid. De kern is dat we ons lekker voelen, gezond en vol energie, Leven.

 

De onderstaande link openen de video’s op deze pagina via een popup scherm.

 

 

Voor meer video’s ga naar onze vimeo of youtube channel

 

Fit genoeg

Iedereen kan qua fitheidsniveau meedoen met de Adem & Gezondheid lessen, zowel op locatie als online. Soms hoor je mensen zeggen, ik doe later mee als mijn conditie wat beter is geworden. Dit kan natuurlijk een reden zijn omdat je nog een ernstige blessure of ziekte hebt. Echter, is het alleen omdat je bang bent dat je niet mee kunt komen in de training, qua uithoudingsvermogen en of kunde, dan kan je het beste gewoon meedoen.

 

Iedereen kan op zijn eigen niveau trainen. Het is geen competitie met anderen maar het gaat om jouw gezondheid, fitheid en ontwikkeling.

 

Bij een ernstige blessure of ziekte check dan eerst bij een dokter of je mag trainen. Mag je van je dokter trainen meld dit dan nog steeds aan de instructeur zodat hij hier rekening mee kan houden.

Leeftijd

De minimumleeftijd om mee te kunnen doen aan de BM lessen is 16 jaar. Er is geen maximale leeftijd.

Contributie

De contributie voor BM Training is € 23,- per maand.

 

De maandelijks contributie loopt via een automatische incasso (het toestemmingsformulier voor automatische incasso ontvang je bij het inschrijfformulier). Begin van iedere maand wordt de contributie afgeschreven door Aiki Management.

Lid worden

Heel erg fijn dat je denkt om lid te worden.

 

Voordat je lid wordt is het echter goed dat je een proefles mee doet. Deze proefles of lessen is om te kijken of de training, groep en leraar wel bij jouw past. Vindt je de les helemaal te gek dan kun je daarna aan de instructeur vragen of je lid kunt worden.

 

Je krijgt dan een aanmeldformulier via een digitale link waarin we vragen om je contact informatie, akkoord te gaan met de disclaimer en hier kun je ook de eerste betaling doen van de maandelijkse automatisch incasso.

Instructeur

Arend Dubbelboer is de hoofd instructeur die het grootste deel van de lessen verzorgt. Als Arend niet kan dan neemt één van de andere instructeurs de lessen over.

 

Een goede leraar is een arts die onwetendheid geneest en een kunstenaar die creativiteit inspireert …

 

Arend Dubbelboer

 

Arend Dubbelboer traint sinds 1980 krijgskunsten en heeft in zijn krijgskunst carrière  vele verschillende krijgskunsten en vechtsporten beoefend. In 1990 is Arend begonnen met Aikido bij Aalt Aalten die Arend op het pad zette van krijgskunst in het dagelijks leven. In 1996 richtte Arend het bedrijf Aiki Management op en begon krijgskunst lessen te geven aan particulieren en het bedrijfsleven. In 2004 kwam Arend in aanraking met het Systema en beoefend  Systema bij Mikhail Ryabko en Vladimir Vasiliev.  Arend is een gepassioneerd beoefenaar en leraar. 

Proefles Aanvragen

Proefles aanvragen

Om een proefles mee te kunnen doen vraag je een proefles aan via email. Geef in de email aan in welke plaats je wilt trainen en aan welke les (Systema, Aikido, enz.) je wilt deelnemen. We nodigen jou uit zodra het mogelijk is om mee te doen en dan merk je al snel of je de training leuk vindt. We horen graag van je en zien je hopelijk snel op de training.
    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vliegtuig.