De groei en ontwikkeling van jezelf en anderen is de hoogste roeping

Blijf leren en ontwikkelen…

Online Lessen

Under Construction

Online Lessen

In deze tijd, waarin we soms niet meer samen in een zaal of buiten op een veld met elkaar kunnen trainen, zijn we begonnen met online lessen. We hebben een geweldige online training en leer omgeving gecreëerd. In deze online omgeving delen we lessen via video, audio, artikelen, notes en meer. Via deze weg kun je ook de linken vinden voor live online lessen en kom je bij je online cursussen en seminars.

Er zijn diverse mogelijkheden voor online lessen en toegang tot het online archief. Scroll naar beneden om meer te lezen of klik op de tegels om direct naar een bepaalde mogelijkheid te gaan.

Online Archief

We hebben een online archief gemaakt waar je gebruik kunt maken van diverse online mogelijkheden. Het archief bestaat onder andere uit een video archief. Dit archief is opgedeeld in meerdere onderwerpen,

  • Zoom Lessen, dit zijn opnames van de live online lessen die je kunt terugkijken. De onderwerpen van deze lessen lopen uiteen van adem, vrij bewegen, gezondheid tot krijgskunstoefeningen.
  • Video Lessen zijn korte video clips van oefeningen die worden uitgelegd.
  • Training/Seminars zijn korte video clips van trainingen en seminars
  • Naast deze video topics hebben we ook nog Challenge Video’s, een afspeellijst van Ryabko & Vasiliev en een afspeellijst van Andere Bronnen (principes van andere diciplines die overeenkomsten hebben).

Naast het Video Archief hebben we ook een Lezen & Luisteren archief. Dit archief is ook opgedeeld in meerdere onderwerpen,

  • Artikelen over adem, mindset, training, krijgskunst, enz.
  • Notes, dit zijn de notes van de online Toronto seminars
  • Podcast, hier vind je audio interviews met bijzondere mensen (extern)

Naast dit alles kun je in het archief ook nog een link vinden waar we onderzoekspapieren delen die bepaalde ideeën en principes die we trainen hebben onderzocht.

Het hele archief wordt met regelmaat uitgebreid en geupdate. 

Je kunt je vrijblijvend registreren en hiermee krijg je beperkt toegang tot het Video Archief en het Lezen & Luisteren Archief. Je kunt dan een idee krijgen wat het volledige archief te bieden heeft.

Volledig toegang krijgen tot het archief kan via een online lidmaatschap. Dit geeft je toegang tot het volledige archief en de wekelijkse online zoom lessen. Leden die een lidmaatschap hebben bij Systema, Aikido of BM-Training hebben ook volledige toegang tot het archief (bericht me als dit voor jou nog niet is vrijgegeven).

 

Live Lessen

We bieden wekelijks live online lessen aan via zoom*. Persoonlijk was ik nooit zo voor online lessen, want ik miste het persoonlijke van een fysieke ontmoeting. Ik was ook van mening dat via een online medium niet zoveel diepgang mogelijk zou zijn. Aangezien we niet anders konden en toch met elkaar wilden trainen ben ik toch met online lessen begonnen (ontvangen en geven). Ik sta versteld hoeveel ik in deze tijd geleerd heb en nog steeds leer.

Het voordeel van online lessen is dat het les materiaal op een andere manier wordt uitgelegd wat meehelpt een dieper begrip te krijgen. Samen trainen (ook online) is een soort stok achter de deur, zodat je ook echt gaat trainen.

We hebben vaste trainingsdagen op verschillende tijden van de dag, ochtend, middag en avond. De onderwerpen verschillen per training echter in een periode van een aantal weken wordt wel aan een bepaald thema gewerkt, bijvoorbeeld ademsteun of zachte ribben.

In tijden dat er minder met elkaar gesport mag worden (corona maatregelen) zijn er extra online trainingen. Zie het rooster wanneer er online lessen zijn,  klik hier…

Er zijn diverse manieren om deel te nemen aan de live online lessen, via een weekpas, online lidmaatschap en andere lidmaatschappen.

Online Live Lessen Rooster

Alle tijden en plaatsen zijn onder voorbehoud en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

[tt_timetable shortcode_id=”Rooster” event=”,adem-lessen,online” columns=”maandag,dinsdag,woensdag,donderdag,vrijdag,zaterdag” measure=”0.5″ filter_style=”tabs” filter_label=”Alle lessen” hide_empty=”1″ disable_event_url=”1″ row_height=”100″ box_bg_color=”#7ea9cc” box_hover_bg_color=”#487599″ filter_color=”#457399″ generate_pdf_bg_color=”#457399″ generate_pdf_hover_bg_color=”#457399″ booking_bg_color=”#7ea9cc” booking_hover_bg_color=”#7ea9cc” font=”Encode Sans Condensed:600″ font_size=”14″]

Online Cursus

Naast het online archief bieden we ook online cursussen aan. De cursus bestaat, afhankelijk van de cursus, uit meerdere lessen. We vragen de beoefenaar om minimaal één week over een les te doen en de dagelijkse oefening te doen die bij de les horen. Iedere cursus les bestaat uit een eigen lespagina met oefeningen, artikelen, filmpjes en audio les.

De curssusen zitten niet automatisch in het volledige archief maar zijn cursussen die je kunt toevoegen aan je account. Ook als je geen lidmaatschap hebt kun je de cursus pagina toevoegen aan je vrije account. De cursuspagina blijft ook na de cursus, als je deze eenmaal gekocht hebt, in jouw account staan zodat je deze vaker kunt doen of als naslag werk kunt gebruiken.

De cursus zit vol met informatie en gaat, als je deze vaker gaat doen, je meer brengen en je meer en meer inzicht en kunde geven.

Volledig Ademen Cursus

Prive Lessen

Wil je persoonlijke begeleiding en of trainingen dan kan dit via een privé les. Deze les kan online via zoom of skype (met een webcam) of tijdens een fysieke ontmoeting. Het thema voor een privé les kan zijn het werken zijn aan houding (lichamelijk & geestelijk), Ontspanning, Gezondheidsoefeningen, Adem, Systema, en persoonlijke ontwikkeling

Voor meer informatie over een privé les zend me een e-mail.